Over Sander

Hoi! Ik ben Sander en ik ben 13 jaar. Ik maakte dagelijks leuke video’s op mijn YouTube kanaal, maar tegenwoordig ben ik alleen nog maar te vinden op mijn Instagram en TikTok pagina’s. Ik heb 1 broer en 1 zus met 2 ouders die al meer dan 30 jaar getrouwd zijn. Mijn hobby’s zijn programmeren, dingen bouwen en ontwerpen, mensen vermaken en helpen. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik maak vooral content met vrienden en familie omdat hun veel voor mij betekenen. Ook maak ik video’s voor bedrijven, waaronder Digimakers en TwaanLabTV. Zo maakte ik vroeger veel Minecraft video’s maar vanaf februari 2021 ben ik vooral de kant op gegaan van real life content. Vanaf 1 januari 2022 ben ik volledig van YouTube afgestapt en ben ik mij meer gaan focussen op vooral mijn Instagram account maar ook TikTok. Klik op de knop om mijn TikTok te bekijken!

Schermafbeeldingen


Veelgestelde vragen

  1. Wie is Sander? Sander is een 13-jarige content creator met zo’n 950 volgers op cross-play platforms. Vroeger live streamde hij vaak op YouTube.
  2. Waar op social media is Sander te vinden? Op TikTok en Instagram is Sander het meeste actief. Op TikTok maakt Sander vooral video’s die mee gaan met de op dat moment actuele trend en op Instagram plaatst hij foto’s van vooral zijn dagelijkse bezigheden. (klik of tik op de platformnamen om direct naar de pagina’s van Sander te gaan. Wordt geopend in huidige tabblad)