Sander

Ik ben Sander en ik heb een lange tijd video's geproduceerd voor verschillende organisaties. Bekijk op deze pagina welke programma's ik heb bedacht en bekijk de uitwerking ervan op TwaanLab.tv

 

SANDER@TWAANLAB.NL

Dagje Uit In Laag Holland

"Dagje Uit In Laag Holland" is een spannende serie die je meeneemt op avontuur in de prachtige regio Laag Holland. Deze serie is het resultaat van een samenwerking tussen verschillende bedrijven, en ik had het voorrecht om een grote rol te spelen bij het maken ervan. Het was een van mijn grootste projecten ooit, waarbij ik mijn creatieve vaardigheden kon inzetten om een meeslepende en boeiende ervaring te creëren voor de kijkers.

Reuring Festival

Ik heb het genoegen om jaarlijks aanwezig te zijn bij het Reuring Festival in Purmerend als reporter. Reuring Festival is een bruisend cultureel evenement dat jaarlijks plaatsvindt en een diversiteit aan artiesten en performances biedt. Het is een geweldige ervaring om de energie en creativiteit van het festival vast te leggen. Blijf op de hoogte voor de komende video's en geniet mee van de magie van Reuring Festival!

Sander Unplugged

Welkom bij "Sander Unplugged" - de podcast die je elke 2 weken meeneemt op een meeslepend avontuur door een wereld vol inspiratie, opwinding en persoonlijke ontdekkingen. Of het nu gaat om onze onvergetelijke reizen, diepgaande hobby's, leuke videogames, fascinerende video's of gewoon de verrassingen van het dagelijks leven, deze podcast is er voor iedereen die wekelijks inspirerende verhalen wilt horen van Sander en gasten.

Volg mij op sociale media

Ontdek een wereld vol te gekke foto's en video's die ik met jullie deel. Laat je inspireren door de avonturen die ik heb beleefd en de prachtige plekken die ik heb ontdekt. Blijf op de hoogte van mijn nieuwste projecten en krijg een exclusief kijkje achter de schermen.

Copyright © 2023 TwaanLab.tv Sander

Sitemap

Volg mij