Mijn nieuwe website is online! Wanneer je problemen tegenkomt of verbeterpunten ziet, stuur een mail naar sander@twaanlab.nl

Mijn naam is Sander

Ik ben Sander (14 jaar) en ik beheer video's voor TwaanLab.tv. Mijn taak is om te helpen bij het maken van video's. Op de website staan meer dan 100 video's die we hebben geproduceerd. Op deze pagina kan je lezen over de projecten waaraan ik heb meegeholpen.


Caption Large

Big title H1 Browse allUitgelicht

Mijn nieuwe website is online!

Transfernieuws! Vanaf 1 juli 2023 is twaanlab.tv/sanderreurs vernieuwd. In 2021 werd sanderreurs.nl geschrapt en opgenomen in de berichtencategorie van TwaanLab.tv – maar mijn persoonlijke infopagina vol met informatie en veel gestelde vragen is nu opnieuw geopend op een nieuwe pagina met een eigen ontwerp. Los van TwaanLab.tv dus, ook al blijft het domein hetzelfde en ontstaan er dus geen problemen in koppelingen.

Dagje Uit In Laag Holland

"Dagje Uit In Laag Holland" is een spannende serie die je meeneemt op avontuur in de prachtige regio Laag Holland. Deze serie is het resultaat van een samenwerking tussen verschillende bedrijven, en ik had het voorrecht om een grote rol te spelen bij het maken ervan. Het was een van mijn grootste projecten ooit, waarbij ik mijn creatieve vaardigheden kon inzetten om een meeslepende en boeiende ervaring te creëren voor de kijkers.

Reuring Festival

Ik heb het genoegen om jaarlijks aanwezig te zijn bij het Reuring Festival in Purmerend als kinderreporter. Reuring Festival is een bruisend cultureel evenement dat jaarlijks plaatsvindt en een diversiteit aan artiesten en performances biedt. Het is een geweldige ervaring om de energie en creativiteit van het festival vast te leggen. Blijf op de hoogte voor de komende video's en geniet mee van de magie van Reuring Festival!

Veelgestelde vragen

 • Wat is TwaanLab.tv?

TwaanLab.tv is een online videoplatform waar je meer dan 100 video's kunt vinden die zijn gemaakt door ons TwaanLab en andere samenwerkende bedrijven. Veel filmpjes zijn ook gemaakt door kinderen.

 • Hoe kan ik video's bekijken op TwaanLab.tv?

Ga naar onze website, TwaanLab.tv, en blader door de verschillende categorieën en video's. Klik op een video om meer informatie te weergeven over deze video en druk op 'Start episode' om de video te bekijken door op de afspeelknop te drukken op de volgende pagina.

 • Zijn de video's gratis te bekijken?

Ja, alle video's op TwaanLab.tv zijn gratis te bekijken. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Sander Unplugged

Welkom bij "Sander Unplugged" - de podcast die je elke 2 weken meeneemt op een meeslepend avontuur door een wereld vol inspiratie, opwinding en persoonlijke ontdekkingen. Of het nu gaat om onze onvergetelijke reizen, diepgaande hobby's, leuke videogames, fascinerende video's of gewoon de verrassingen van het dagelijks leven, deze podcast is er voor iedereen die wekelijks inspirerende verhalen wilt horen van Sander en gasten.

Volg mij op sociale media

Ontdek een wereld vol te gekke foto's en video's die ik met jullie deel. Laat je inspireren door de avonturen die ik heb beleefd en de prachtige plekken die ik heb ontdekt. Blijf op de hoogte van mijn nieuwste projecten en krijg een exclusief kijkje achter de schermen.

Contact

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden voor mijn inzending.

  Sitemap

  Volg mij

  Copyright © 2023 TwaanLab.tv Sander