Biografie | @Sander

Avatar Sander Reurs | September 17, 2022 219 Views 22 Likes 4 On 5 Ratings

219 Views 4 On 5 Ratings Rate it

Hoi! Ik ben Sander, ik heb 2 jaar lang bij de YouTube:Squad gezeten en bij TwaanLab ben ik al 6 jaar bij vele een bekend gezicht. Mijn hobby’s zijn programmeren en video’s maken. Sinds april 2021 ben ik een officiële video creator bij TwaanLab.tv en heb ik vele challenges met kinderen van de YouTube:Squad gedaan en Dagje Uit In Laag Holland geproduceerd samen met TwaanLab, Rodi Media en Laag Holland. Vroeger had ik een eigen website genaamd Jimi waarbij ik de dagelijkse actualiteit voor mensen volmaakte en realiseerde met kwalitatieve en professionele nieuwsberichten.

 


 

Morgen is het weer vandaag. Dat geeft ons de moed om verder te gaan met programma’s maken zoals TwaanLab Gaming en Dagje Uit In Laag Holland. Van nu tot later. Altijd en overal.

Mijn naam is Sander

Mijn naam is Sander, een 13 jarige gemotiveerde jongen. Mijn hobby’s zijn programmeren, video’s maken en dingen indelen en ontwerpen. Met het indelen en ontwerpen ben ik al een tijdje bezig, al vanaf jongs af aan ben ik bezig met het knutselen van hele kleine- en mega grote dingen! Van een houten beeldje en een familiewapen namaken tot een heel tuinhuis! Vanaf mijn 3e hebben ik en mijn ouders een mega moestuin die we dagelijks bij houden.

Vanaf mijn 7e ging ik iets meer doen:

Vanaf mijn 7e ging ik iets meer doen: ik ging lessen volgen bij TwaanLab. Toen nog in Cultuurhuis Wherelant bij de Van IJsendijkstraat 403 op postadres 1442 LB in Purmerend met alleen de Code:Club op elke zaterdagochtend en middag. Ik ging er voor de eerste keer aan de slag met programmeren en maakte al snel mijn eigen Scratch game dat in die tijd erg populair werd. Mensen keken er met verbazing naar, een 7/8 jarige die zo een succesvolle game ontwikkelt op het simpelste programmeer maar moeilijkste advertentie platform. Ik kreeg dus het advies om verder te gaan en wou dit zelf ook omdat ik het, naast dat het veel tijd koste, het ontzettend leuk vond en ik er naast de moestuin met het vooral praktischere werk er een theoretische hobby van wou maken.

Nieuwe vrienden en TwaanLab clubs

Ik maakte al snel nieuwe vrienden bij TwaanLab, zoals Staffy aka Strax die ik nu nogsteeds regelmatig spreek. We zaten sinds 2018 bij een nieuwe club genaamd de YouTube:Squad waar we, naast programmeren, ook dingen gingen doen met leuke video’s maken voor bekende videoplatformen zoals YouTube en andere dingen. De motivatie hiervoor kwam doordat ik van mijn vader een iPad met een goede camera had gekregen waarmee ik ging vloggen waarna hij gelijk zag dat ik er meer mee moest doen. En dit is wat mij nu, na 4/5 jaar, nogsteeds bezig houdt maar dan op een professionelere manier namelijk een klein videobedrijfje in samenwerking met TwaanLab, Jimi en andere. Zo heb ik met plezier Dagje Uit In Laag Holland, de Mega Logo Teken Competitie en andere video’s en series gemaakt.

Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds bezig met de moestuin waar ik het aan het begin al over had. Programmeren probeer ik na een tijdje weer op te pakken en video’s daar zijn we met TwaanLab.tv vooral mee bezig!

 


Veelgestelde vragen

  1. Heb je social media kanalen? Jazeker! Ik ben te vinden op Instagram en TikTok. Op beide ben ik even actief en upload ik elke maand wel eens wat. Als je het leuk vindt, neem dan vooral eens een kijkje! (koppelingen worden geopend in een nieuw-tabblad)
  2. Werk je bij TwaanLab? Nee, ik werk er zeker niet en krijg er niet of nauwelijks betaald voor maar ik help mensen bij de clubs omdat ik het leuk en inspirerend vindt om die mensen net zoals de kleine ik te zien groeien met talenten.
  3. Wat is je bijdrage voor deze website? Bij TwaanLab.tv lever ik vooral veel werk voor de behuizing en indeling. Ik zorg er voor dat alles netjes blijft en dat het nieuws- en videoplatform veilig blijft voor iedereen.

 Meer vragen? Neem dan contact met mij op!

219 Views 4 On 5 Ratings Rate it

Written by Sander Reurs